PvdA Gouda Jongerenbijeenkomst op 22 maart!

11 maart 2024

Op 22 maart organiseert de PvdA Gouda een dynamische Jongerenbijeenkomst in de binnenstad van Gouda. Het belooft een avond vol inspiratie en discussie te worden, geleid door jonge en enthousiaste sprekers.

De avond begint met een interactieve discussie over armoede, onder leiding van student Sofia de Wit. Sofia heeft voor haar studie onderzoek gedaan naar armoede in Gouda en heeft waardevolle inzichten opgedaan door gesprekken met mensen die actief zijn in de wijk. Ze zal stellingen presenteren die ons uitdagen om na te denken en te debatteren.

Vervolgens zal Noah Aartsen, voorzitter van de debatvereniging, ons meenemen in een gesprek over de Europese Verkiezingen. We zullen de verschillen in politiek tussen landelijke partijen bespreken en de complexe processen van Europese besluitvorming onder de loep nemen. Thema’s zoals een Europees leger, de mobiliteit binnen Europa en de implicaties van een eventueel vertrek van Nederland uit de Europese Unie zullen aan bod komen. Ook wordt er aandacht besteed aan de Europese geschiedenis en de lessen die hieruit te trekken zijn.

De Jongerenbijeenkomst vindt plaats in de binnenstad van Gouda, waar de inloop om 19:30 uur begint. Om 20:00 uur zal het programma van start gaan. De eerste twee drankjes worden aangeboden door de PvdA Gouda.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze boeiende bijeenkomst. Zowel leden als niet-leden van de PvdA zijn van harte uitgenodigd om mee te praten en te denken.
Wil je deelnemen of meer informatie? Neem dan contact op met Sophie Heesen (Raadslid PvdA Gouda) via s[email protected]. Het is mogelijk om een vriend of vriendin mee te nemen, maar geef dit wel vooraf door