Penningmeester

Peter Bos

Peter Bos

Over Peter Bos

Toen de PvdA het moeilijk kreeg in 2016 wist ik het zeker: Nederland moet een sociaaldemocratisch land blijven en dan moet ik in actie komen.

Naast mijn werk als gebiedsontwikkelaar in Gemeente Rijswijk vind ik het leuk mensen praktisch te helpen met onderwijs en Gouda te helpen veiliger en duurzamer te worden. Ik ben daarin actief (geweest) voor de Brede School Mentor Project, Stichting Leren voor de Toekomst, Fietsersbond Gouda en Taal aan Zee Den Haag.

Opgegroeid in Tristanstraat in Gouda en gevormd op het Chr. Lyceum, wilde ik onrecht in de wereld bestrijden. Ik werd actief in Amnesty en de Wereldwinkel. Later in de studentenvakbond actief geweest.

In het bestuur van de PvdA ben ik meer dan alleen penningmeester. Ik hoop met mijn inzet te helpen: de kinderen, die door hun thuissituatie achteropraken op school, de jongeren met een migratieachtergrond, die geen stageplek of goede baan vinden, de ouderen, die vereenzamen of niet meer aan de bak komen, de velen, die veel te veel betalen voor hun flatje of kamer en nog vele anderen en diegenen, die milieuvriendelijk bezig zijn.

Naast alles wil ik blijven genieten van de gesprekken, uitjes en sport-, kook-, muziek- en dansactiviteiten met mijn gezin, familie en vrienden.