Activiteiten 2020

18 december 2019

Partijgenoten,

2019 is bijna ten einde. De feestdagen komen met rassenschreden dichterbij. Dit moment van het jaar staat eigenlijk altijd in het teken van terugkijken. Maar in deze mailing wil ik vooral vooruitkijken. Oók in 2020 organiseren we de nodige activiteiten die we hierbij onder de aandacht willen brengen:

  • De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 11 januari van 16.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur). Tijdens deze bijeenkomst zullen onze wethouder (Rogier Tetteroo), fractievoorzitter (Mohammed Mohandis) en ondergetekende een nieuwjaarstoespraak verzorgen. Daarnaast spelen we natuurlijk de jaarlijkse quiz. Dit jaar is Gerrit Schinkel één van de bedenkers van deze quiz, een gedegen voorbereiding is dus gewenst…
  • Op donderdagavond 6 februari vindt de Goudse klimaat-battle plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd door vier Goudse partijen: Partij voor de Dieren, PvdA, SP en GroenLinks in samenwerking met de Mandeville Academy en de Chocoladefabriek. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis. Dit evenement start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20 Gouda).
  • Op maandag 16 maart vindt de eerste ALV van 2020 plaats. In deze A.L.V. zullen we als bestuur onder andere verantwoording afleggen over de financiën. Deze ALV start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45).

Voor nu wens ik eenieder hele goede kerstdagen toe en een mooi uiteindelijk van 2019!
Wij hopen jullie allen te mogen begroeten tijdens de nieuwjaarsborrel op 11 januari.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Joost van Lier
Voorzitter