Michiel Sikkes

Michiel is mede-eigenaar en programmeur bij Firmhouse. Hij is november 2013 afgestudeerd in Informatica op de Haagse Hogeschool. In de gemeenteraad wil hij ervoor zorgen dat jongeren, studenten en starters betaalbaar in onze stad kunnen wonen zonder lange wachtlijsten.

Aan de bak voor uitstroom maatschappelijke opvang

door Michiel Sikkes op 28 september 2016

Raadslid Michiel schreef deze week over de stokkende uitstroom uit maatschappelijke instellingen en beschermd wonen door een tekort aan betaalbare en sociale woningbouw.

lees verder »

Artikel 38 vragen aan college inzake Oranjenacht 2016

door Michiel Sikkes op 1 maart 2016

Namens de fractie van de PvdA in Gouda heeft Michiel Sikkes de volgende artikel 38 vragen ingediend inzake de entreeprijs voor Oranjenacht 2016.

lees verder »

We zijn verbaasd over invoeren toegangsprijs Oranjenacht

door Michiel Sikkes op 26 februari 2016

We leggen uit waarom we verbaasd zijn en we vinden dat Oranjenacht een publiek toegankelijk feest moet blijven.

lees verder »

De toekomst van Koudasfalt

door Michiel Sikkes op 25 maart 2015

Op woensdag 11 maart 2015 heeft de gemeenteraad van Gouda besloten, tóch de mogelijke aankoop van het Koudasfalt-terrein verder te onderzoeken. De week ervoor adviseerde de meerderheid van de gemeenteraad nog negatief, met uitzondering van Partij voor de Dieren, GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Hoe gaat het verder met de ontwikkeling van het Koudasfalt terrein?

lees verder »

Blij met voortzetting aanschaf Koudasfalt terrein

door Michiel Sikkes op 12 maart 2015

Vanavond op 12 maart 2015 heeft de gemeenteraad besloten dat de wethouder moet proberen het terrein van Koudasfalt aan te schaffen aan de ijsseldijk, tegenover de historische haven van onze historische binnenstad.

lees verder »

Buurtonderzoek Nieuwehaven en omgeving over uitwijking warenmarkt

door Michiel Sikkes op 13 september 2014
Foto Google Maps

Deze dagen doet de Partij van de Arbeid buurtonderzoek in de omgeving Nieuwehaven in de binnenstad. Wij willen graag de mening van bewoners, winkeliers en andere ondernemers weten over de Nieuwehaven als uitwijklocatie voor de zaterdagse warenmarkt op 15 november. Op die dag heeft de landelijke Sinterklaasintocht plaats.

Bekijk dit bericht om het voorstel van het college van B & W te lezen.

lees verder »

Het coalitieakkoord “Gouda daagt uit” is vandaag gepresenteerd

door Michiel Sikkes op 16 juni 2014

Het nieuwe coalitieakkoord (2014-2018) is vandaag om 4 uur ’s middags gepresenteerd en ondertekend op het Huis van de Stad. Het akkoord is het resultaat van de onderhandelingen van ons, D66, GoudaPositief, VVD en GroenLinks. Samen met deze partijen vormen we het nieuwe college met één wethouder uit elke coalitiepartij: D66: Daphne Bergman PvdA: Rogier Tetteroo GoudaPositief:

lees verder »

Archief oude website weer online

door Michiel Sikkes op 15 april 2014

Vanaf vandaag is de oude PvdA Gouda website weer te bekijken! Op de oude website stond nog veel informatie die sommigen nog terug zouden willen zoeken. De oude website is als archief bereikbaar op: http://archief.pvdagouda.nl

lees verder »

Meer en betere huisvesting voor jongeren en studenten in Gouda

door Michiel Sikkes op 28 februari 2014

De PvdA in Gouda wil meer en kwalitatief betere huisvesting voor studenten en jongeren. We willen daarom dat belemmeringen om langdurig leegstaande kantoren om te bouwen naar studenten- en jongerenwoningen worden weggenomen. Daarnaast moeten foute huisjesmelkers steviger worden aangepakt, de overheid moet particuliere investeringen in studenten- en jongerenwoningen stimuleren en de positie van de student-huurder

lees verder »