Nieuws

Komende dinsdag 10 juni ALV

door op 4 juni 2014

Beste leden, Komende dinsdag 10 juni 20:00 staat een bijzondere ALV gepland: De ALV waar wij ons financieel jaarverslag en het concept-coalitieakkoord zullen bespreken. Belangrijk om te vermelden is dat de locatie anders is dan normaal. De ALV vindt plaats bij Speeltuinvereniging ‘De Korte Akkeren’, Ankerpad 2, Gouda (op het sluizeneiland). Agenda:

 1. Opening
 2. Verslag ALV dd. 24 maart 2014
 3. Financieel jaarverslag en verslag kascontrolecommissie
 4. Coalitieakkoord
 5. Rondvraag
 6. Sluiting

Voor meer informatie, het agenda item: http://gouda.pvda.nl/agenda/alv-financieel-jaarverslag-en-coalitieakkoord/

Groet,

Mark Maijenburg, secretaris

One Response to “Komende dinsdag 10 juni ALV”

 1. Henk van der Ploeg schreef:

  Beste Mark,
  Maandag 29 juni heeft Marjon Suijker verteld dat als PWA project met Islamitisch centrum door Gemeenteraad op 8juli wordt weggestemd dat B&W dan de markt laat werken dus aan anderen overlaat om het PWA gebied te kopen en in te vullen.
  Lijkt me geen goed plan! Beter is dat B7W dan terugvalt op het eerdere plan om ARK,GEMIVA te combineren met de bouw en verhuur van betaalbare senioren woningen.
  Om dit te bereiken stel ik voor dat het bestuur de PvdA gemeenteraadsfractie vraagt (als PWA project op 8 juli wordt weggestemd) een motie in te dienen, waarin B&W de opdracht krijgt het alternatieve plan voor PWA in gang te zetten, inclusief het wijzigen van het bestemmingsplan.
  Mocht PvdA fractie dit voorstel niet overnemen stel ik voor dat het bestuur vóór 8 juli 2015 een e-mail referendum onder de PvdA leden in Gouda houdt.(ik doe mee in de voorbereiding).

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.